tag:blogger.com,1999:blog-5165634151667223748.post8924210421475980064..comments2023-05-29T17:42:20.871+02:00Comments on Champagne och mat: Maude i Beverly HillsElvishttp://www.blogger.com/profile/01230907414501386397noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5165634151667223748.post-77666202397537209802014-10-30T17:43:52.550+01:002014-10-30T17:43:52.550+01:00Hej Robert!
De hade ett vinpaket med intressanta v...Hej Robert!<br />De hade ett vinpaket med intressanta vinval till varje rätt. Det var Paul Bara 2004 till förrätten, har jag för mig. Själv hade jag med mig en Vilmart Cellier d'Or 2008 som vi drack till de första rätterna mot en korkavgift, sedan tog vi in en FX Pichler Riesling (2011 eller 2012) och avslutade med en Barolo från 2007.<br /><br />Jag älskar FX Pichlers rena viner men den kom inte till sin rätt efter ekfatstonerna i Vilmart. Barolon var på rekommendation av sommelieren och var mycket bra men jag glömde fotografera etiketten så jag kommer inte ihåg producenten.Elvishttps://www.blogger.com/profile/01230907414501386397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5165634151667223748.post-32387690322388559702014-10-30T14:11:51.564+01:002014-10-30T14:11:51.564+01:00Hej
Låter riktigt trevligt, men vad dricker man t...Hej<br /><br />Låter riktigt trevligt, men vad dricker man till en sådan meny?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11893115289316143475noreply@blogger.com