tag:blogger.com,1999:blog-5165634151667223748.post9196429611897011734..comments2023-05-29T17:42:20.871+02:00Comments on Champagne och mat: Jacques Selosse – en presentationElvishttp://www.blogger.com/profile/01230907414501386397noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5165634151667223748.post-16698100973932534082015-02-23T17:45:11.093+01:002015-02-23T17:45:11.093+01:00Substance. Och rosén.
Båda är dessutom väldigt br...Substance. Och rosén.<br /><br />Båda är dessutom väldigt bra redan som nysläppta.Elvishttps://www.blogger.com/profile/01230907414501386397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5165634151667223748.post-38106959219489504912015-02-23T01:36:18.857+01:002015-02-23T01:36:18.857+01:00Vilket Selosse vin är det bäst att satsa på?Vilket Selosse vin är det bäst att satsa på?Anonymousnoreply@blogger.com