tag:blogger.com,1999:blog-5165634151667223748.post3035670236595227445..comments2023-05-29T17:42:20.871+02:00Comments on Champagne och mat: Selosse Contraste på Mathias DahlgrenElvishttp://www.blogger.com/profile/01230907414501386397noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5165634151667223748.post-12620004941551684622012-10-04T07:34:51.642+02:002012-10-04T07:34:51.642+02:00Tack Kransen!Tack Kransen!Elvishttps://www.blogger.com/profile/01230907414501386397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5165634151667223748.post-36813632451424419052012-10-03T21:22:18.788+02:002012-10-03T21:22:18.788+02:00 Hej! Grattis igen då! Denna gång till middag h... Hej! Grattis igen då! Denna gång till middag hos Dahlgren, jo påläggen på vin är ju otroliga! Men det är klart att när folk gärna betalar 300:- för ett vin värt 70-90 kronor så kommer man ju att ha de påläggen, och när det gäller champis över 3000 (eller 2000) så är det väl mer en indikation på att det finns penningresurser både hos privatpersoner o företag... Det är visserligen trevligt med vin till maten ute på serveringar, men jag tar sällan in vinflaska (om bara jag o familjen äter) som är mycket mer ointressant än vad jag har hemma. Dock hade ju den där Contrast måttligt påslag, enligt vad man kan se på Vinopedia http://www.vinopedia.com/<br />Tack ska du ha för att du kör denna bloggg! Fortsätt!<br />hälsar<br />kransenAnonymousnoreply@blogger.com