fredag 2 november 2012

Restaurangtips önskas

I dag bestämde jag och en god vän att vi ska gå ut och äta middag i morgon (lördag) och det är inte särskilt lätt att få bord. Jag har provat Ekstedt och Pubologi utan framgång men ny tryter fantasin. Jag är ute efter en restaurang med bra kött, eller rentav lyxhamburgare, och gärna bra ölutbud. För en gångs skull är jag mer sugen på öl än på vin.

Tips, någon?

7 kommentarer:

 1. Djuret har bra kött och bord lediga till i morrn.
  http://www.djuret.se

  Samma sak med AG.
  http://www.restaurangag.se

  Svartengrens har jag sjäv inte hunnit testa, men de ska vara bra.
  http://www.svartengrens.se

  SvaraRadera
 2. Tack för bra tips, men varken Swartengrens eller AG hade bord före klockan 21.

  SvaraRadera
 3. Jag hade samma problem. Det slutade med ett bord på Enoteca - bakficka till D.O.C. Passar inte in på din beskrvning på inriktning iofs. Men det är inte lätt när man är sent ute, märkte jag.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar Enoteca - och de har Comtes 1999 på glas för mycket rimliga 195 kr. Jag är lunchstammis där och därför känns Enoteca inte tillräcklig "festlig" för en lördagmiddag för egen del.

  Själv har jag precis bokat bord på Story Hotel. Jag har inte alltför höga förväntningar på maten men vi lär väl få lite lördagsstämning i alla fall. :-)

  SvaraRadera
 5. Hur går det om man vill vara lite spontan? Inte bord, ens en dag i förväg!

  Två personer kan inte gå ut och äta utan att planera flera dar i förväg?? Uj uj.

  Finns det för få restauranger?

  :-(

  -P

  SvaraRadera
 6. Jo, Flippin Burger står på listan över restauranger jag vill besöka men det går ju inte att boka bord där. Jag orkar inte åka bort till Kungsholmen för att kanske behöva vänta en timme på bord.

  SvaraRadera