onsdag 19 mars 2014

The Bazaar by José Andrés i Los Angeles

Igår var jag på en riktigt cool och bra restaurang i Los Angeles, The Bazaar by José Andrés. Vad gäller design och coolhet är det här nog den läckraste restaurang jag varit på. Bara att titta på inredningen och människor är värd ett besök men service och mat håller också toppklass.

The Bazaar är en tapasrestaurang och man känner igen många rätter i menyn men väl på tallriken har alla rätter en twist av något slag. När man beställer en capresesallad är exempelvis mozzarellan flytande. De har en egen variant av Philly cheesesteak och flera kötträtter på wagyukött. Det är experimentellt och väldigt gott. Vi beställde säkert tolv olika rätter som vi delade på och allt var bra.

Om man vill ha efterrätt blir man förflyttad till ett helt annat rum med inredning som får tankarna att gå till en godisaffär. Det finns också en hel del godis på efterrättsmenyn, inklusive hemgjorda chokladkakor. Vi valde dock “vanliga“ efterrätter och min pan con chocolate var lika god som den var snyggt presenterad:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar