torsdag 4 september 2014

Maude på Beverly Drive

En av Los Angeles hetaste restauranger ligger tio minuters promenad från vårt hus i Beverly Hills och nu har jag äntligen bokat bord där. Restaurangen heter Maude och ligger på Beverly Drive. De serverar en niorättersmeny baserad på en och samma ingrediens och den byts varje månad. I juli var det bär, i augusti majs och nu i september är det tomater. Tomater låter spännande men tyvärr var hela september fullbokat men vi är i alla fall på väntelista.

I oktober hade de bara strötider kvar men vi fick i alla fall bord kl 17.45 den 7 oktober. I oktober är ingrediensen päron. Nio rätter på päron, ja det blir spännande! Jag återkommer förstås med en rapport.

I november är det tryffel som gäller. Det låter helt fantastiskt och jag kommer att ringa den 1 oktober då novembertiderna släpps och försöka få tag på en tid.

2 kommentarer:

  1. Ramlade in på din blogg av en slump. Fantastiskt bra!
    Är en ytterst amatörmässig, men entusiastisk champagneälskare som redan efter att ha skummat några inlägg fått med mig massa matnyttigt. Ambitiöst, initierat och trevligt presenterat. Keep up the good work!
    //Sofie

    SvaraRadera