onsdag 15 april 2015

Krug 1988 en evig ungdom

Min 5-årige son fick sitt vänstra ringfinger klämt i en metallgrind i skolan i måndags och det var nära att fingret klipptes av helt. Han kommer att bli helt återställd men det krävdes två timmars handkirurgi, främst för att sy ihop en sena som hade gått av. När hans smärtlindring släppte mitt i natten vaknade han och skrek. En tung dag för honom och jobbigt att stå vid sidan om vid operationsbordet också.

Igår kväll kände jag därför för att korka upp något speciellt och det bästa jag hade hemma var en Krug 1988, en av de bästa champagner jag druckit. Redan efter första sniffen visste jag att jag inte skulle bli besviken! Den är fortfarande ung, pigg och fräsch. Jag måste fylla på lagret av den här fantastiska champagnen snart. Min fru, som föredrar ung champagne och inte alls gillar mognadstoner, tyckte att det var det bästa hon druckit. Krug 1988 är en evig ungdom!


2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag drack den på nyårsafton och jag håller med om att den fortfarande känns förvånansvärt ung! Både doft och smak var väldigt komplexa och ändrade karaktär under kvällens gång. Det är helt klart en magisk champagne!

  Hoppas sonen mår bättre snart!

  /Martin

  http://champagne-bloggen.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Martin, vi var och la om bandage idag och det såg mycket bra ut.

   Radera