tisdag 7 april 2015

Pasta istället för hamburgare

I helgen var vi nere på Venice Beach och vi bestämde oss för att ta med barnen och vår barnflicka på restaurang på vägen hem. Valet föll på Father's Office i Culver City, en gastropub känd för sina fantastiska hamburgare. De har även en restaurang i Santa Monica men Culver City var lite mer på vägen för oss.

Tyvärr visade det sig att de har en strikt åldersgräns på 21 år. Barnen hade redan siktet inställt på hamburgare men fick mutas med att få spela spel på våra iPhones mot att vi istället gick till den härliga grannrestaurangen Bucato som jag skrev om i höstas. Min fru var till slut den enda som var missnöjd – hon hade längtat efter en gourmethamburgare hela dagen.

Själv älskar jag Bucatos mat och bröd och det är skönt att en så pass bra restaurang är så avslappnad att man kan gå dit i strandkläder med håret på ända utan att det känns fel. Barnen fick en pasta med ost som kom in efter fem minuter medan vi andra njöt av deras underbara bröd (både filoni och foccaccia), kryddstarka fläskköttbullar och ytterligare tre-fyra mellanrätter. Väldigt härligt och till slut var alla mycket nöjda och belåtna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar