tisdag 9 oktober 2012

Blandade intryck av Zink Grill

Jag åt lunch på Zink Grill på Biblioteksgatan igår med min fru och fick, precis som flera gånger förr, lite blandade intryck. Det är en charmig restaurang med bra stämning och snygg inredning men matoset från köket ligger tungt över lokalen. Maten är bra men servicen är allt annat än vänlig. Vill man vara snäll kan man säga att den är sur men lite charmig, på franskt vis. Vi kom dit strax efter klockan ett och restaurangen var bara halvfull men trots det tog det flera minuter innan någon ur personalen ens gav oss en blick. Hade jag inte vetat att maten är så bra hade jag normalt vänt på klacken och gått någon annanstans.

Jag tog min Zink Grill-favorit: salsiccia med bönor, fond och parmesan. Jag vet inte om de ändrat rätten sedan sist för jag minns inte att bönorna simmade i fond som de gjorde igår:


Det var för mycket fond och såg nästan ut som en soppa. Dock var det lika gott som alltid, och min frus hamburgare såg också mycket bra ut.

Ett ställe jag rekommenderar men räkna inte med några leenden från personalen.

3 kommentarer:

 1. Pratar vi Råkulturklass på servicen?

  SvaraRadera
 2. Haha, nej inte riktigt så illa.

  SvaraRadera
 3. Kanske var så att personalen hade en dålig dag. Jag har varit dit 2 gånger på lunch den senaste månaden och blivit bra bemött båda gångerna. Snabb service och vänlig personal har det varit när jag varit där. Maten är precis som du skriver väldigt god.
  /Robert

  SvaraRadera